Om Greenmicrofinance.org

Hei og velkommen til Idas lille blogg om privatøkonomi og alt som har med bolig å gjøre. Jeg er ei livsglad jente på snart 30 år, bosatt i Tigerstaden, men vokst opp på ”bøgda”. Av utdanning har jeg en 3-årig bachelor i økonomi og administrasjon, i tillegg til årsstudium i ledelse og personalarbeid. Min yrkeserfaring består av diverse småjobber som ung student, 3 år i skranken i en av landets ledende banker, og de siste 2 årene med personaladministrasjon i samme bank.

Jeg blogger for det meste om de ulike banktjenester som de fleste av oss trenger. Jeg fokuserer ikke bare på det rent pengemessige (hvordan kutte kostnadene), men også på en del praktiske ting. Et av målene mine med bloggen er å en dag skrive ned en punkt-for-punkt kokebok om hvordan man går frem for å få lån til ulike ting. Jeg tror noe slikt vil være meget nyttig spesielt for unge mennesker som for eksempel skal ta opp sitt første boliglån.

Jeg håper du finner noe du synes er nyttig på bloggen min!